Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Dansk Quick Service aps

Skærbækvej 14

2610 Rødovre

Cvr. 29144931

tel. +45 36 70 95 09

dqs@dqs.dk

Betaling

Du kan betale dine varer med Dankort eller Mobilepay. I forbindelse med køb vil de data du sender være krypterede (SSL), således at det kun er PBS der kan læse dem.

 Dankort + VISA/DankortMobilePay

Fortrydelsesret

 

Mycup.dk yder fortrydelsesret i henhold til følgende punkter i forbrugerloven:


-     For levnedsmidler og varer til husholdningen er der INGEN fortrydelsesret.
-     For alle andre varer end levnedsmidler og varer til husholdningen, er der 14 dages fortrydelsesret.

 

 

Du har ret til at fortryde den bestilling, du har lavet på mycup.dk, uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, hvor du, eller en af dig angiven tredjemand - dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse.

 

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde bestillingen i en utvetydig erklæring. Dette kan være en telefonisk- eller en skriftlig henvendelse, der enten kan ske her på siden, eller pr. brev til:

 

 

Dansk Quick Service
Skærbækvej 14
2610 Rødovre
Tlf. 36709509
Mail: dqs@dqs.dk

 

 

Åbningstider: 
mandag-onsdag 8-16, torsdag 8-15:45, fredag 8-15

 

 

Vælger du at skrive til os på mail i forbindelse med fortrydelse af dit køb, vil vi så hurtigt det er os muligt pr. e-mail kvittere for modtagelsen af meddelelsen.

 

 

Hvis du fortryder købet, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi udbetaler ikke til tredjepart.

 

Du pålægges ingen gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Du skal returnere varen uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af fortrydelsesretten. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varen inden udløbet af de 14 dage.

 

 

Ved fortrudt køb har du selv ansvaret for at få varen returneret til os. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbageleveringen af varen.

 

Såfremt du ønsker at returnere en vare, skal du sørge for, at den er forsvarligt indpakket i den originale emballage.

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

 

 

Levering og forsendelse

Forsendelsen af varerne sker med GLS. Efter modtaget betaling vil varerne blive leveret inden for 2-6 hverdage. 

Køb under 450 kr. = 79,00 kr. i fragt inkl. moms - køb over kr. 450 er fragtfrit.

 

Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger der registreres på www.mycup.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos www.mycup.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket. 
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos www.mycup.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. 

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

 

 

 

Reklamationsret

 

Når du handler på Mycup.dk, har du 24 måneders reklamationsret over fejl eller mangler ved varen regnet fra det tidspunkt, hvor du modtog varen.

Du skal reklamere inden rimelig tid, efter at du har konstateret fejlen eller manglen.

En rettidig, berettiget reklamation betyder, at du enten kan få varen repareret, få et prisafslag eller få pengene tilbage afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten bortfalder, hvis fejlen eller manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtig brug eller reparation.